یکی از زمانایی که اصلا نباید دارویی گیاهی رو بدون مشاوره با دکتر مصرف کرد، دوران بارداریه.

یکی از اصول طبیعت پزشکان در پیشنهادهای گیاهی که واسه مریضیای جور واجور به بیماران میدن اینه که همه داروهای گیاهی به طور کاملً بی خطر نیستن و واسه استفاده بیشتر و بهره از گیاهان باید اول بعضی از اطلاعات اساسی رو درباره اونا به دست بیاریم.

یعنی با اینکه به خاطر این که ترکیبات مۆثر داروهای گیاهی نسبت به داروهای شیمیایی رقیق تر و در نتیجه اثرات جانبی اونا کمتره اما بازم باید در به کار گیری داروهای گیاهی با احتیاط انجام داد.

یکی از اولین دستورات احتیاطی در این مورد توجه به این مسئله س که تا وقتی به طور کاملً مطمئن نشدین که گیاهی براتون مناسبه اونو مصرف نکنین و در این باره هیچکی مثل یه متخصص این بخش نمی تونه کمک کننده باشه.

این وسط بعضی وقتا مشکلات استفاده سرخود از بعضی از داروهای گیاهی می تونه یافته های بسیار بدی به همراه داشته باشه. یکی از زمانایی که اصلا نباید دارویی گیاهی رو بدون مشاوره با دکتر مصرف کرد، دوران بارداریه. مهم ترین دلیل این موضوع اینه که بعضی از گیاهان باعث سقط جنین می شن.

زنان آبستن در خوردن مواد زیر باید احتیاط کرده و حتی امکان به مقدار کم مصرف کنه:

گیاهان دارویی

* از نگاه بعضی از کارشناسان طبیعت دکتر، زنان باردار باید از خوردن گیاهانی چون پوست ریشه زرشک، بابونه گاوی، افسنطین، پونه معطر، سداب، فلوس، کدو تلخ، جعفری فرنگی، سنبل چینی، نعناع کوهی و مینا دوری کنن.

* از جمله ممنوع بودنای گیاهی زنان باردار هم اینکه به کار گیری کافئینه چون که از نظر علمی رابطه مستقیم بین مصرف کافئین در دوران بارداری و سقط جنین ثابت شده.

خوردن ۱۶۳ میلی گرم کافئین در روز برابر یه یا دو فنجون قهوه، خطر سقط جنین رو تا دو برابر زیاد می کنه.

* زنان باردار باید از خوردن گیاه بولاغ اوتی دوری کنن چون ممکنه باعث سقط جنین شه.

* واسه زن آبستن زیاده روی در کلیه خوراکیا ممنوعه و نباید هیچ غذایی رو خارج از اندازه بخوره. تنوع بهترین روشیه که زن آبستن بکار بسته و از تموم خوراکیا استفاده کنه.

از نگاه بعضی از کارشناسان طبیعت دکتر، زنان باردار باید از خوردن گیاهانی

چون پوست ریشه زرشک، بابونه گاوی، افسنطین، پونه معطر، سداب، فلوس،

کدو تلخ، جعفری فرنگی، سنبل چینی، نعناع کوهی و مینا دوری کنن

* زعفران، جعفری، غوره، آب غوره، مارچوبه، زیره، مشکی دانه، دارچین، مسهل.

* غذاهای مونده مخصوصاً غذاهای گوشتی واسه زن آبستن بدترین سم هاست. خوردن موادی مثل کالباس، سوسیس، ژامبون و ساردین و بقیه کنسروها و ماهی مونده به کلی ممنوعه.

* بانوان حامله اگه کرفس بخورن، ممکنه نوزادشون دچار ناراحتیای عصبی، مخصوصاً حملات شبه صرع شه.

* بانوان باردار نباید مشکی دانه مصرف کنن چون قانون آور و سقط کننده جنینه.

* خوردن جعفری واسه زن آبستن جایز نیس.

در سه ماهه اول بارداری زعفران نخورین

تحقیقات جدید محققان نشون میده زنان باردار اصلا نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کنه. زرشک و زعفران واسه زنان باردار خطرات جبران ناپذیری داره و سقط کودکشون رو به دنبال داره.

به گزارش گوگل هلث، درزمان آزمایشاتی که روی ۱۵۰ زن انجام شد محققان فهمیدن کسائی که در سه ماهه اول بارداری زرشک و زعفران مصرف می کنن جون کودکشون در خطر میفته و دچار زایمون زودرس هم می شن.

یافته های تحقیقات محققان حاکیه که این دارو دلیل انقباض عضله ها می شه و حتی مصرف اون تنفس مادران رو هم با مشکل دچار می کنه.

گلپر

در ۳ ماهه اول بارداری گلپر نخورین

گلپر یکی از معروف ترین گیاهان در طب سنتی واسه درمان مریضیای گوارشی به خصوص نفخ حساب می شه. گلپر، هضم کننده غذا و تقویت کننده معده س.

واسه بهره بردن از خواص ضدنفخ گلپر، بهتره یه گرم از پودر دانه های این گیاه رو همراه رازیانه بعد از غذا و با آخرین لقمه به اندازه نصف قاشق غذاخوری بخورین.

از اونجا که گلپر طبیعت گرم و خشکی داره، افراد گرم مزاج باید دانه های این گیاه رو یه شب در سرکه بخوابونن و بعد از ۲۴ ساعت و خشک شدن دانه ها، اونو در روز، پودر و استفاده کنن. غیر از فایده های درمانی از دیگر کاربرده های گلپر در طب سنتی، تلطیف گوشتا به خصوص گوشت آبزیان و ماهیه و پیشنهاد می شه به عنوان ادویه در پخت ماهی از گلپر استفاده کنین.

اما مصرف بیشتر از ۲ گرم گلپر در روز در دوران بارداری به خصوص ۳ ماهه اول جایز نیس چون باعث سقط جنین می شه. بعضی وقتا مصرف گلپر در افراد گرم مزاج باعث سردرد می شه، در این صورت می تونن گلاب بو کنن تا سردردشان رفع شه.

مواد غذایی خطرناک در دوران بارداری

خواص شیر مادر واسه نوزاد

آموزش طب سنتی بارداری تبیان گیاهان دارویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *