“
مقالات زیادی در مورد وب مستر تولز ارائه شده و در مقالات قبلی سئو روز هم نکات و آموزشهایی درج شده.
ولی تلاش کردم در این مطلب به طور کامل ,کامل , آسون , کاربردی شما رو با همه ریز نکات آشنا کنم.
یکی از اولین اقدامات لازم بعد از راه اندازی یه وبسایت، ایجاد حساب کاربری در Google Search Consoleه. با این کار صاحبان سایت می تونن به صورت دقیق بررسی کنن که گوگل سایت اونا رو چیجوری ایندکس گذاری، پیمایش و بررسی میکنه.
اینم بگیم که تا ۲۰ می ۲۰۱۵ این وسیله با نام Google Webmaster Tools در اختیار کاربران اینترنت قرار میگرفت.
تایید مالکیت سایت و ثبت نام در Google Search Console
واسه به کار گیری Google Search Console اول نیازه تا به گوگل اثبات کنین که مالکیت دامنهای که قصد بررسی اونو دارین به شما اختصاص داره تا پس از اون در این بخش ثبت نام شما انجام شه. واسه این کار چند روش هست که در ادامه به بررسی اونا میپردازیم:
- اضافه کردن تگ HTML به قسمت <head> وبسایت
- بارگذاری فایل HTML
- ثبتنام از راه domain name provide
- به کار گیری سرویس Google Analytics
- به کار گیری حساب کاربری Google Tag Manager
هم اینکه پیشنهاد میشه که اعتبارسنجی سایت با هر دو فرمت URL دارای www و بدون www انجام شه.لینک کردن همه حالتهای ممکن واسه جستجوی وبسایت، مشاهده همه خطاهای ممکن رو واسه شما تضمین میکنه. وقتی که شما سایت خود رو لینک میکنین گوگل میتونه سایت شما رو پیمایش کرده و مشکلات اونو به شما گزارش کنه و همه داده های لازم شما واسه بررسی کارکرد سایت رو در اختیارتون بذاره.
حال میخواهیم به وسیله روشهای جور واجور گفته شده در بالا، در Google Search Console ثبت نام کنیم.
اضافه کردن تگ HTML به قسمت <head> وبسایت
این روش بهترین راه واسه کاربران و سایت دارانیه که تجربه کار با تگ HTML رو دارن.
از لیست سمت چپ کنسول جستجو Manage Property و بعد Verify this property رو انتخاب کنین. اگه گزینهی HTML Tag در زیر بخش Recommended method به نمایش درنیامد، باید روی زبانهی Alternate methods کلیک کرده و گزینهی HTML tag رو انتخاب کنین. اینجا کد HTML مورد نظر واسه تایید و ثبت نام واسه شما جفت و جور میشه.
کد به نمایش درآمده رو کپی کرده و از HTML editor واسه باز کردن این کد در صفحه اصلی سایت استفاده کنین. کدی رو که کپی کرده اید در بخش <Head> کد HTML بازنشانی(Paste) کنین. اگه سایت شما الان از تگ متا یا کدهای دیگه در بخش <Head> استفاده میکنه، مهم نیس که کد مورد نظر در مورد بقیه کدها در کجای <Head> قرار میگیرد. فقط کافیه که در بخش <Head> این کد بازنشانی شده باشه. اگه سایت شما الان بخش <Head> نداره، به خاطر به کار گیری این روش ثبت نام، باید این بخش رو در سایت خود بسازین.
وقتی که کد فعالسازی مورد توجه به <Head> اضافه شد اونو ذخیره کرده و سایت رو به روز کنین. بعد صفحه اصلی سایت رو باز کنین. اینجا به source code سایت نگاهی بندازین. کد فعالسازی باید در بخش <Head> قابل مشاهده باشه.
بعد از اطمینان از اضافه شدن کد فعالسازی، به Search Console برگشته و روی گزینهی Verify کلیک کنین. با این کار گوگل کد سایت شما رو واسه پیدا کردن کد فعالسازی بررسی میکنه. اگه این کد یافته شه، صفحه ای واسه شما به نمایش گذاشته می شه که به شما میگوید سایت به درستی شناسایی (Verify) شده. وگرنه خطای بوجود اومده به شما نشون داده می شه.
وقتی که سایت شما به وسیله Search Console شناسایی شد، کد فعالسازی رو از سایت خود پاک نکنین. اگه این کد رو از سایت پاک کنین در مراجعه دوباره به Search Console دوباره باید روند فعالسازی رو انجام بدین.
بارگذاری فایل HTML
واسه بهره گیری از این روش، باید قادر باشین تا فایلهایی رو به راه root سایت بارگزاری کنین.
از لیست سمت چپ کنسول جستجو Manage site و بعد Verify this site رو انتخاب کنین. اگه گزینه HTML file upload در زیر بخش Recommended method به نمایش درنیامد، باید روی زبانهی Alternate methodsکلیک کرده و گزینه HTML file upload رو انتخاب کنین.
وقتی که از این روش استفاده میکنین از شما خواسته میشه که یه فایل HTML رو دانلود کنین. این فایل رو دانلود کرده و بعد اونو در محل مشخص شده بارگذاری کنین. هیچ تغییری در محتوای این فایل یا نام اون ایجاد نکنین؛ نیازه که این فایل همینطوری بمونه. اگه تغییری در این فایل ایجاد شه Search Console سایت رو شناسایی نمیکنه.
بعد از اینکه فایل HTML بارگذاری شد، به Search Console برگشته و روی Verify کلیک کنین. اگه بارگذاری بدرستی انجام گرفته باشه، پیامی واسه شما به نمایش درخواهد اومد که به شما میگوید سایت شما شناسایی شده.
پس از اینکه با این روش ثبت نام سایت خود رو در Search Console انجام دادین فایل HTML رو از سایتتون پاک نکید. پاک کردن این فایل باعث میشه که سایت شما دیگه در Search Console قابل شناسایی نباشه.
ثبت نام از راه domain name provide
domain name provider یا جفت و جور کننده نام دامنه، شرکتیه که شما دامنه خود رو از اون خریداری کردهاید و این شرکت میزبان سایت شماس. وقتی که از این روش واسه ثبت سایت خود در Search Console استفاده میکنین، نه فقط ثابت میشه که مالکیت این دامنه واسه شماس بلکه ثابت میشه که همه زیر دامنه ها و مسیرهای مربوط به این دامنه هم به شما تعلق داره. اگه سایت شما بسیار بزرگ باشه به کار گیری این روش بسیار به درد بخور میشه.
از لیست سمت چپ کنسول جستجو Manage site و بعد Verify this site رو انتخاب کنین. اگه گزینه Domain name provider در زیر بخش Recommended method به نمایش درنیامد، باید روی زبانهی Alternate methodsکلیک کرده و گزینه Domain name providerرا انتخاب کنین.
وقتی که روش Domain name provider رو واسه ثبتنام انتخاب کنین از شما خواسته می شه که نام شرکت ارائه دهندهی دامنه خود رو از لیست پیدا کنین. اگه نام جفت و جور کننده دامنه شما در این لیست موجود نبود، Other رو انتخاب کنین. به شما دستورالعملی ارائه می شه که با به کار گیری اون میتونید واسه شرکت ارائه دهنده دامنه خود DNS TXT تولید کنین. اگه این DNS TXT واسه شرکت ارائه دهنده دامنه شما بدرستی کار نکرد، بازم گزینهی تولید CNAME واسه شما هست.
اضافه کردن کد Google Analytics
اگه الان شما از (GA)Google Analytics واسه نظارت بر ترافیک سایت خود استفاده میکنین، این روش ثبت نام واسه شما آسانترین روش میشه. اما در اول نیازه تا بتونین کد HTML خود رو بررسی کرده تا مطمئن شید که کد ردیابی GA در قسمت <Head> در کد صفحه اصلی شما موجود باشه نه در قسمت <Body>. اگه الان کد GA در قسمت <Head> موجود نیس، واسه به کار گیری این روش ثبت نام باید این کد رو به بخش <Head> انتقال بدین.
از لیست سمت چپ کنسول جستجو Manage site و بعد Verify this site رو انتخاب کنین. اگه گزینه Google Analytics tracking code در زیر بخش Recommended method به نمایش درنیامد، باید روی زبانه Alternate methods کلیک کرده و گزینه Google Analytics tracking code رو انتخاب کنین.
وقتی که سایت خود رو با این روش در Search Console ثبت نام کردین، کد GA رو از سایت خود پاک نکنین تا Search Console بتونه پیوسته سایت شما رو شناسایی کنه. روش لینک کردن Google Analytics با Google Search Console در آخر این مقاله بطور کامل توضیح داده می شه.
به کار گیری حساب کاربری Google Tag Manager
اگه الان از Google Tag Manage(GTM) واسه سایت خود استفاده میکنین، این روش میتونه آسانترین راه واسه ثبت نام سایت شما در Google Search Console باشه. اگه میخواهید از این روش استفاده کنین باید در GTM بخش View, Edit, and Manage فعال باشه. قبل از به کار گیری این روش بهتره نگاهی به کد HTML بندازین تا مطمئن شید که کد GTM دقیقا بعد از تگ <Body> سایت شما قرار داده شده.
از لیست سمت چپ کنسول جستجو Manage site و بعد Verify this site رو انتخاب کنین. اگه گزینه Google Tag Managerدر زیر بخش Recommended method به نمایش درنیامد، باید روی زبانه Alternate methods کلیک کرده و گزینه Google Tag Manager رو انتخاب کرده و روی Verify کلیک کنین.
اگه کد Google Tag Manager یافته شه، صفحهای واسه شما به نمایش درخواهد اومد که ثبت نام سایت شما رو در Google Search Console تایید میکنه. وقتیکه سایت شما با به کار گیری این روش ثبت شد کد GTM رو از سایت خود حذف نکنین تا در مراجعه دوباره به Google Search Console دچار مشکل نشید.
پس از بررسی همه روشهای ثبت نام در Google Search Console زمان این رسیده تا امکانات داخلی اون توضیح داده شه.
Search Appearance
همونطور که از نام این قسمت مشخصه، Search Appearance به شما نشون میده که سایت شما در یافته های جستجو چیجوری نشون داده می شه. چگونگی نمایش سایت در جستجوها از چند عامل جور واجور تاثیر میپذیرد و میتونه روی اندازه کلیک سایت تاثیر مستقیم داشته باشه.
Structured Data
وقتی که شما در گوگل جستجو میکنین، تعدادی لینک در رابطه واسه شما به نمایش درخواهد اومد. واسه هر لینک توضیح مختصری همراه اون ارائه می شه که به شما کمک میکنه تا سایت مورد نظرتون رو بهتر پیدا کنین. حال خیلی خوبه که بتونین این اسنیپتهای به نمایش درآمده در جستجوها رو واسه سایت خودتون کنترل و مدیریت کنین. واسه تولید این داده ها مقداری به علم HTML نیاز دارین. حال اگه شما تازه کارین بهتره اول گزینه بعدی لیست یعنی
Data Highligher رو بررسی کنین که وسیله راحت تری واسه رسیدن به داده ها و اطلاعات مشابهه.
در صفحه Structured Data، گوگل همه Structured Dataهای یافته شده رو به نمایش میگذارد. گراف به نمایش درآمده نشون دهندهی تعداد المانهای Structured Data و خطاهای نشونه گذاری (markup errors) است. گزارش موجود رو دانلود کرده و مشکلات یافته شده رو برطرف کنین. این گزارش اگه با وسایل تست Structured Data ترکیب شه میتونه بسیار اثر داشته باشه. صفحات دارای خطارا یافته و اونا رو به وسیله وسایل تست بررسی کنین و بعد از پیشنهادات ارائه شده به وسیله این وسیله ها واسه برطرف کردن خطاها بهره بگیرین.
Data Highligher
از این وسیله واسه معرفی بخشهای مهم سایت به گوگل استفاده میشه. در این بخش به علم HTML احتیاجی نبوده و کافیه به سایت خود رفته و شکلای جور واجور داده ها رو هایلایت و دسته بندی کنین. دیتاهای مختلفی هست که شما میتونید اونا رو هایلایت کنین. بهتره بخشی که علاقه دارین در یافته های جستجو برجسته تر به نظر بیاد رو هایلایت کنین. همه اطلاعات هایلایت شده رو میتونید در نوار بغل دستی سمت راست ببینین. اطلاعاتی که در صفحه به نمایش گذارده نمی شن رو میتونید در این قسمت به شکل دستی وارد کنین. واسه این کار از آیکن چرخدنده استفاده کرده و add missing tags رو انتخاب کنین.
HTML Improvements
در این صفحه همه خطاهای مربوط به توضیحات متا، عنوانها و محتواهای بدون ایندکس جمع بیاری میشن. این گزارش اکثرا به خاطر پیدا کردن محتواهای تکراری استفاده میشه.
سایت لینک واسه بررسی و گردش راحت تر کاربران در سایت طراحی شدن. این میانبرها به کاربران اجازه میدهد تا به آسونی به صفحات عمقیتر سایت دسترسی داشته باشن. مثلا اگه نگاهی به سایت سئو روز بندازین می بینین که تعدادی لینک کمکی هم همراه اون به نمایش درخواهد اومد.
Search Traffic
این وسیله به شما کمک میکنه تا دریابید که بازدیدکنندگان سایت شما از کجا اومده ان، چه دامنه هایی به وبسایت شما لینک شدهان و لینکهای داخلی شما چیجوری به نمایش درمیآیند.
Search Analytics
توجه: Search Analytics در گذشته با نام Search Queries شناخته میشد.
در این بخش یکی از محبوبترین گزارشات Google Search Console ارائه میشه. این وسیله به شما کمک می کنه تا ترافیک ارگانیک سایت رو بررسی کنین. در این بخش میتونید عبارات جستجوی محبوب (عبارات جستجویی که حجم جستجوی زیادی رو به خود اختصاص میدن)، صفحات پربازدید، اندازه جستجو در کشورای جور واجور و اندازه به کار گیری دستگاه های جور واجور رو ببینین.
اعمال فیلترهای جور واجور، دید بهتری از کارکرد سایت در یافته های جستجوها به شما ارائه میده. مثلا میتونید بررسی کنین که:
- چه تعداد بازدیدکننده از Image Search واسه بازدید از سایت شما استفاده میکنن
- اندازه کلیک از راه تلفنهای همراه در مقایسه با رایانه ها چیجوریه
- رتبه متوسط یه صفحه کجا قرار میگیرد
- تعداد بازدیدکنندگان از یه کشور خاص در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته چه تغییری داشته
Links to your Site
واسه بررسی لینکهای سایت وسایل مناسبی مانند ahrefs ، OpenSiteExplorer و MajesticSEO هست که با دریافت هزینه ماهانه خدماتی واسه بررسی لینکهای سایت به شما ارائه میبدن. اما با به کار گیری امکانات رایگان موجود در Google Search Console این نیاز شما برطرف می شه.
Internal Links
واسه گردش بهتر کاربران در سایت باید از لینکهای داخلی استفاده کنین. این وسیله به شما کمک میکنه که کارکرد این لینکها و سلامت اونا رو بررسی کنین و هم اینکه فهمیده باشین که کدوم صفحات بیشترین لینکهای داخلی رو دریافت میکنن. واسه مشاهده لیست کامل روی یه URL کلیک کنین.
Manual Actions
این صفحه بدترین اخبار رو واسه صاحبان سایت داره. اینجا اطلاعات مربوط به جرائمی که الان به وسیله گوگل بر سایت شما اعمال شده رو میتونید ببینین. واسه بیشتر سایتها این صفحه سفیده اما اگه از راه گوگل پنالتی دریافت کنین در این صفحه میتونید پیامهای مربوط به اونو ببینین.
International Targeting
خیلی از وبسایتها تلاش میکنن که بازدیدکنندگان بین المللی رو با به کار گیری محتوای مناسب جذب کنن. واسه این منظور باید از تگهای hreflang استفاده شه. اگه این تگها بدرستی اعمال نشن میتونن باعث بوجود اومدن مشکلاتی واسه سایت شن. واسه بررسی این مشکلات بهتره بعضی وقتا بخش International Targeting رو در Google Search Console بررسی کنین.
زبانهی دوم (country) فقط واسه دامنه های عمومی قابل استفاده میشه. مانند .com ، .net یا .org . اگه می خواید کاربران یه کشور خاص رو هدفگیری کنین، از این بخش بهره بگیرین. دامنه هایی مانند .ir حتما به کاربران ایران اختصاص داره.
Mobile Usability
گوگل اعلام کرده که سازگاری سایتها با تلفنهای همراه به عنوان یه عامل مهم واسه رتبه بندیها حساب میشه. از این رو این بخش از Google Search Console واسه صاحبان سایت بسیار پرکاربرده. اگه این صفحه خالی باشه یعنی سایت شما با تلفنهای همراه به طور کامل سازگاره. خطاها به همراه صفحاتی که با تلفن همراه سازگاری ندارن در این قسمت به نمایش گذاشته میشن.
Google Index
در این قسمت میتونید بررسی کنین که چه صفحاتی از سایت شما به وسیله گوگل ایندکس شده و هم اینکه میتونید مشخص کنین چه URLهایی ایندکس نشن.
Index Status
در این بخش کاربران میتونن تعداد صفحات ایندکس شده رو ببینن. اینجا URLهایی هست که اسپایدرهای گوگل میتونن به اونا دسترسی داشته باشن. URLهایی که به وسیله فایل robots.txt بسته شده یا نیاز به وارد کردن اطلاعات ورودی دارن اینجا به نمایش گذاشته نمیشن.
Content Keywords
گزارش Content Keywords نشون دهنده مهمترین کلمات کلیدی سایت شما هستش. این گزارش خوبه اما کاربردیترین گزارش حساب نمیشه.
Blocked Resources
در این صفحه همه صفحاتی که به وسیله robots.txt بسته شده به نمایش درمیآید.
Remove URLs
فایل robots.txt میتونه از ایندکس صفحات به وسیله گوگل جلوگیری کنه. اما وقتی که یه صفحه الان ایندکس گذاری میشه و شما میخواهید خیلی سریع اونو از دسترس اسپایدرهای جستجوگر گوگل خارج کنین باید از این قسمت استفاده کنین. یادتون باشه که فقط صاحبان سایت و کاربران با اجازه کامل میتونن در این قسمت تغییرات رو اعمال کنن. از این بخش فقط در موارد خاص مانند صفحات دارای اطلاعات پنهونی استفاده میشه. در این بخش میتونید یه دایرکتوری مشخص رو مثل یه URLتنها، بطور کامل خط بزنین. روند این کار به طور کامل مثل حذف یه URLه. اگه در این بخش خطایی انجام داده اید در هر وقتی میتونید درخواست حذف خود رو پس بگیرین.
Crawl
همونطور که میدونین قبل از ایندکس ، سایت اول باید به وسیله اسپایدرهای جستجوگر پیمایش(Crawl) شه. همه اطلاعات مربوط به این روند در این بخش میشه دید.
Crawl Errors
گزارشات Crawl Errors باید بطور منظم بررسی شه. در این گزارش همه خطاهایی که رباتهای گوگل موقع پیمایش سایت میپیدا کنن به نمایش گذاشته میشه. کدهای خروجی میتونن به صورت جدا شده از هم دستگاهها جور واجور مشاهده شن.
عادیترین خطا، خطای ۴۰۴ه که معنی اون اینه که صفحه یافت نمیشه. مثلا اگه سایت خود رو تازگیا دوباره طراحی(redesigne) کرده اید، ممکنه با این خطا بیشتر مواجه شید.
Crawl Stats
در این صفحه تعداد صفحاتی که در ۹۰روز گذشته پیمایش شدهان، نشون داده میشه. هم اینکه زمان لازم واسه دانلود صفحه و اندازه اون اینجا میشه دیدشون. در حالت ایده آل شما نیاز دارین تا زمان نمایش و اندازه صفحه رو به کمترین حد ممکن برسونین، و هم اینکه تعداد صفحات پیمایش شده در هر روز هم باید به بیشترین حد برسن. اگه صفحات پیمایش شده در هر روز کم شده و زمان دانلود سایت شما زیاد شده باید سایت خود رو به خاطر بررسی مشکلات عملکردی در این مورد، مورد تست بذارین.
Fetch as Google
در این بخش یه وسیله تشخیصی در اختیار شما قرار میگیرد که با به کار گیری اون میتونید بررسی کنین که گوگل یه صفحه خاص رو چیجوری تحلیل میکنه. وقتی که میخواهید مشکلات موجود در صفحه خود رو برطرف کنین این وسیله کمک کننده میشه. با وارد کردن URL و کلیک روی Fetch میتونید مشکلات سایت خود رو از دید گوگل ببینین.
Robots.txt Tester
از این وسیله واسه بررسی سلامت فایل Robots.txt استفاده میشه. همه شکلای جور واجور پیمایشگرهای گوگل (ربات گوگل، اخبار، عکسها، ویدئوها، گوشی موبایل و …) در این بخش در دسترس هستن.
Sitemaps
نقشه سایت دقیقا همون چیزیه که به نظر میآید. این نقشه به گوگل کمک میکنه تا صفحات جور واجور رو در یه سایت شناسایی کنه. این موردی نیس که ربات گوگل خود از پس اون بر بیاد بلکه این شمائید که باید با تولید یه نقشه سایت XML اونو در اختیار گوگل بذارین. میتونید این کار رو به وسیله XML-sitemaps.com انجام بدین. این سایت شما رو تو یه فرآیندی قدم به قدم همراهی کرده و اطلاعات رو در اختیار گوگل قرار میدهد. اگه گوگل بتونه همه صفحات سایت شما رو به آسونی تشخیص بده سایت شما قابل جستجوتر می شه.
URL Parameters
گوگل همیشه در تلاشه تا پارامترهای URL رو درک کنه و تقریبا تا حد زیادی در این کار موفق بوده. اما بعضی وقتا واسه فهم بعضی از پارامترها به کمک نیاز داره. در اینجور مواردی شما باید پارامتری اضافه کنین و بگید که این عامل محتوای دیده شده به وسیله کاربر رو تغییر میدهد یا خیر. واسه پارامترهای ردیابی میتونید no رو انتخاب کنین و واسه فاکتورهایی که اجناس رو دوباره مرتب میکنن ازyes استفاده کنین. به کار گیری این بخش واسه افراد تازه کار پیشنهاد نمیشه.
Security Issues
اگه شما صاحب سایت هستین و با این پیامها مواجه شدید:
به نظر میآید سایت شما هک شده. واسه بررسی بیشتر به Google Search Console رفته و صفحه Security Issues رو ببینین. در اونجا شما با اطلاعاتی در مورد نوع مشکل و راه حل هایی واسه برطرف کردن اون مواجه میشین.
Extra Settings
این بخش یکی از مهمترین بخشهای Google Search Consoleه که تا حدودی در پشت آیکن های بالا سمت راست صفحه مخفی شده.
Site Settings
اینجا شما میتونید دامنه های مورد نظرتون رو تنظیم کنین. میتونید انتخاب کنین که از WWW استفاده کنین یا خیر. واسه این کار ممکنه که نیاز باشه تا مالکیت هر دو دامنه رو تایید کنین.
دلیل مهم بودن این توانایی در چیه؟
اگه شما از http://example.com به عنوان دامنه مورد نظرتون استفاده کنین و گوگل لینکی با عنوان http://www.example.com پیدا کنه، هر دو دامنه رو برابر فرض می کنه.
هم اینکه میتونید اندازه پیمایش سایت رو در این بخش تنظیم کنین. به شکل پیشفرض، گوگل تلاش میکنه تا اونجا که میشه صفحات سایت رو بدون درنظر گرفتن پهنای باند شما بپیماید. اما شما میتونید با تغییر اندازه پیمایش در این بخش پیمایش گوگل رو کنترل کنین. اندازه جدید تنظیم شده واسه ۹۰ روز اعتبار داره.
Change of Address
میخواهید سایت اصلی خود رو به یه دامنه جدید ببرین؟ واسه این کار میتونید از ویژگیهای Change of Address بهره بگیرین. این کار کمک میکنه که گوگل ایندکس گذاریهای دامنه قبلی رو فراموش نکرده و اونو واسه دامنه جدید به روز رسانی کنه.
حالا که همه امکانات موجود در Google Search Console بررسی شد بهتره به بررسی ایجاد رابطه بین Google Analytics و Google Search Console بپردازیم:
به نظر میرسد که این دو وسیله تواناییهای مشابهی رو ارائه میبدن اما در این دو محصول گوگل فرقهای محسوسی مشاهده میشه. GA بیشتر در مورد کسائی که از سایت شما دیدن کردهان بحث میکنه (چه تعداد بازدیدکننده داشتهاید، چیجوری این آدما به سایت شما دسترسی داشتهان، چقدر زمان صرف جستجو در سایت شما کردهان و این بازدید کنندگان اهل کجا هستن). در مقابل، Google Search Console بیشتر دور و بر اطلاعات داخلی سایت تمرکز کرده است (چه کسائی به شما لینک دادهان، اگه بدافزار یا مشکلی در سایت هست چیجوری باید با اون مقابله کرد و به وسیله کدوم کلمات کلیدی شما در جستجوها ظاهر میشین). این دو وسیله اطلاعات رو مثل همدیگه بررسی نمیکنن. پس اگه به دنبال یه گزارش برابر از این دو وسیله دور و بر یه موضوع خاص هستین، یافته های برابری از این دو دریافت نمی کنین.
واسه دریافت بیشترین اطلاعاتی که به وسیله این دو وسیله واسه شما جفت و جور شده، بهتره که حسابهای کاربری این دو وسیله رو با همدیگه لینک کنین. با لینک کردن این دو وسیله علاوه بر صرفه جویی در وقت میتونید از گزارشات اضافی هم بهره مند شید. واسه شروع این رابطه به روش زیر عمل کنین:
قبل از شروع باید مطمئن شید که سایت شما در Search Console اظافه شده و verify شده. از روی لیست وسایل Search Console روی سایتی که میخواهید با اون رابطه برقرار کنین، کلیک کنین. در قسمت بالا سمت راست شما یه آیکن چرخدنده مشاهده میکنین. روی اون کلیک کرده و بعد Google Analytics Property رو انتخاب کنین.
این کار شما رو به یه لیست از حسابهای GAمرتبط با Google account شما میبره. تنها کاری که در این بخش باید انجام بدین اینه که حساب کاربری GA مد نظرتون رو انتخاب کرده و اونو Save کنین. حال میتونید از امکانات این دو وسیله در کنار هم بهره مند شید.
“